Utvecklare i världsklass

Vår grundliga kvalificeringsprocess utförs av ett team med experter. Detta för att kunna identifiera de absolut bästa utvecklarna och tillgodose våra kunders höga krav och högt ställda förväntningar. I Sverige har vi dessutom svenska säljare som förstår svenska kunders vardag och rekryteringsverklighet.

Pangara använder sig av en unik och väldigt träffsäker kvalificeringsprocess. Det är tack vare denna process som vi kan hjälpa dig att hitta branschens allra bästa utvecklare. Vi letar inte bara efter experter på programmering utan handplockar personer som dessutom visar god motivation, utmärkt problemlösningsförmåga och är bra på att kommunicera.

Pangaras kvalificeringsprocess

CV-kontroll: 90% passerar

Först granskar vi varje sökandes CV och profil för att avgöra om personen har rätt erfarenhet och kompetens.

Psykometriska tester: 57% passerar

Om den sökandes bakgrund och erfarenhet kvalificerar dem för nästa steg utförs ett logiskt test och en personlig utvärdering. Problemlösningsförmåga samt kommunikations- och samarbetsfärdigheter mäts via cut-es utförliga tester.

Strukturerad intervju: 17% passerar

Som ett tredje steg utför vi en strukturerad intervju. Här utvärderar vi kandidatens färdigheter i engelska och tittar på driftighet, motivation och arbetsmoral. Alla kandidater måste kunna läsa, skriva och tala flytande engelska. Detta är en viktig faktor för ett lyckat projekt. Intervjun består av två delar, en del med förutbestämda frågor och en del öppen dialog.

Arbetsprov: 5% passerar

Det fjärde och sista steget är ett programmeringstest via Lytmus testverktyg. Här utvärderar vi tekniska färdigheter.

USPs

Fast timavgift och flexibla kontrakt

Pangara erbjuder en skräddarsydd och flexibel rekryteringsprocess från början till slut.

Med oss kan du enkelt hitta och anlita topputvecklare för dina olika och väldigt specifika behov. Du kan anlita oss för att hitta många olika kompetenser och roller.

Jobba direkt med kvalificerade utvecklare och precis när du behöver det!

Vi förbereder våra utvecklare för att enkelt och direkt kunna integreras i din miljö och ditt team. Om du vill att bygga ett team från grunden eller bara behöver en extra frilansare spelar ingen roll - Pangara löser rekryteringen.

Smidigt samarbete

Förutom att våra utvecklare har utmärkta färdigheter i engelska, testar vi också deras förmåga att kommunicera. Det kan handla om allt från att kommunicera statusuppdateringar till att föreslå nya lösningar på problem. För att enklare kunna integreras i ett team säkerställer vi att alla våra utvecklare har erfarenhet inom projektledning samt behärskar olika samarbets- och kommunikationsverktyg.

Bred kunskap om teknologi och olika programmeringsspråk

Pangara erbjuder utvecklare för alla större programmeringsspråk och ramverk - oavsett deras nuvarande popularitet. I vårt nätverk hittar du både frontend- och backend-utvecklare, designers och testare. Detta för att kunna erbjuda dig en riktig helhetslösning eller en väldigt specifik kompetens. Berätta vad just du letar efter så ser vi till att hitta en perfekt kandidat.

Skala upp och ner utan problem...

Du kanske börjar smått för att snart inse att du behöver skala upp ditt utvecklingsteam. Eller tvärtom. Med Pangara är det inga problem. Du kan enkelt skala upp eller ned efter behov. Med fast timpris kan du på ett enkelt och prisvärt sätt ändra omfattningen av uppdraget utan att drabbas av överraskningar eller dolda avgifter.

...oavsett var du är

Med kunder i vitt skilda länder som Sverige, Singapore och USA är avstånd inget hinder eller problem för oss på Pangara. Vår globala räckvidd låter oss jobba effektivt oavsett land eller tidszon. Vi säkerställer samtidigt att du enkelt kan kopplas ihop med våra utvecklare oavsett var du befinner dig.

Nöjd-kund-garanti

Vår noggranna kvalificeringsprocess och dedikerade support gör tillsammans att du är och förblir en nöjd kund.

Prova i 14 dagar utan risk

Vi förstår att det tar tid att bekanta sig med en ny teammedlem och för att se om de verkligen passar in. Just därför erbjuder vi en provperiod på 14 dagar. Om du inte är nöjd efter att ha jobbat med din Pangara-utvecklare i upp till 14 dagar kan vi antingen hitta en ny utvecklare till dig eller så går vi skilda vägar utan kostnad.

Ingen rekryterings- eller avbeställningsavgifter

Vi tar inte ut någon rekryteringsavgift och har inte heller några andra dolda avgifter. Om du väljer att avsluta vårt samarbete tillkommer inga avslutningssavgifter. Vi hanterar all rekrytering, administration och kontraktet. Du behöver dessutom bara betala för timmarna som din utvecklare arbetar.

Dedikerad och personlig support

En smidig onlineprocess kan fungera suveränt, men vi inser samtidigt värdet av att erbjuda en personlig kontakt. Så snart du har registrerat dig på Pangara hör vi av oss till dig för att bättre kunna förstå dina behov och besvara eventuella frågor. Vi tar också hand om allt det administrativa som exempelvis kontrakt och sekretessavtal.Även om vi ger dig möjligheten att arbeta direkt med din utvecklare så är vår dedikerade support alltid tillgänglig. Den finns där om du skulle behöva hjälp med något under projektets gång.

Vi jobbar på så vis att du får arbeta direkt med din utvecklare. Men vi finns tillgängliga om du behöver stöd under projektets gång.

Vi är alltid tillgängliga

Med kontor i Stockholm, Malmö och Ho Chi Minh City kan vi jobba i flera olika tidszoner samtidigt och hjälpen är aldrig mer än några timmar bort. Om du någon gång har frågor eller stöter på ett hinder är det bara att skicka ett mail eller slå oss en signal.

Jamie Gregory

Jamie Gregory

Ho Chi Minh City, Vietnam

+84 28 6682 4411

jamie.gregory [at] pangara [dot] com

Martin Sundler

Martin Sundler

Stockholm, Sweden

+46 768 26 51 12

martin.sundler [at] pangara [dot] com

Vi kände oss trygga med Pangara som stod bakom och kvalitetssäkrade. De bidrog alltid med värdefull feedback och stöd.

Pontus BacklundCTO, Appspotr