När det gäller att hantera ett remote team finns det en handfull projekthanteringsverktyg där ute att välja mellan. Men vilka är de mest användbara?

Det kan vara lite av en djungel. Vi har gått igenom några av de många verktyg där ute i kategorierna kommunikation, projektledning och lagring. Gemensamt för alla är att de hjälper dig hålla distamsteam produktiva, uppkopplade och viktigast av allt: glada.

Kommunikation

Slack

“Where work happens.” – Slack

Slack

Varje företag behöver en bas eller någon form av huvudkontor. Virtuellt eller inte. Entré: Slack.

Kommunikation blir fokus nummer ett när det gäller att hantera personal på distans. Slack är ett bra sätt att hålla igång konversationen. Med gruppchattar, one-one-one-konversationer och mer kan det te sig lite mindre formellt, men det fungerar!

Den öppna chattinställningen gör att dina anställda känner sig mer bekväma utan att känna sig separerade från kontoret eller teamet. Detta är ett av de bästa samarbetsverktygen, speciellt för de som inte är så vana vid distansarbete till en början.

 • Huvudsaklig användning: Teamkommunikation
 • Prissättning: Grundläggande planen är gratis, med uppgraderade planer som börjar vid $ 6,67 / aktiv användare
 • Lämpligt för: Småföretag till stora företag.

Zoom

”Unparalleled video conferencing at an affordable price.” — Zoom

Zoom

Om du är på jakt efter en app med grym videokonferensfunktionalitet och skärmdelning, kom Zoom vara räddningen. Från videomöten till webbseminarier, Zoom Rooms (samverkande konferensrum), fildelning och mer – Zoom har allt.

 • Huvudanvändning: Röst- och videokonferenser.
 • Prissättning: För personligt bruk är Zoom gratis. Premiumplaner börjar på $ 14,99 / månad för små grupper och går hela vägen upp till företagsnivå vid $ 19,99 / månad.
 • Lämpligt för: Små till medelstora företag.

Projekthantering

Work[etc]

Manage your entire business in the cloud.”- Work[etc]

Work etc

Vad många människor gillar med det här verktyget är att alla dina affärsbehov finns på ett ställe, bokstavligen. Från CRM till projekthantering, fakturering, Outlook, Gmail och så vidare, det är lätt att integrera gör att göra allt på ett och samma ställe. 

Work [etc] är en enhetlig uppsättning verktyg som hjälper dig att hantera olika aspekter av ditt företag.

 • Huvudsaklig användning: CRM, uppgiftshantering, fakturering, kundsupport.
 • Prissättning: Work [etc] erbjuder en 14-dagars gratis provperiod med planer från $ 78 / månad.
 • Lämpligt för: Medelstora till stora företag.

Trello

Trello lets you work more collaboratively and get work done. — Trello

Trello

Utav de många projekthanteringsverktygen där ute, rankar Trello ganska högt. Med dina roadmaps på ett och samma ställe blir det mycket svårare att glömma bort saker. Skapa bara en bräda för varje team: Marknadsföring, kundsupport, försäljning och så vidare.

Skapa Trello-kort för alla detaljer där du kan kommentera, dela och samarbeta på projekt från början till slut.

 • Huvudanvändning: Projektledning.
 • Prissättning: Gratis att registrera dig och planer börjar på $ 9,99 / månad för affärsfunktioner som möjliggör appintegrationer, teamöverblickar och ytterligare säkerhet.
 • Lämpligt för: Små till medelstora företag.

Asana

“Move work forward.” – Asana

Asana

We all get bogged down with emails, phone calls, text messages, and more from our personal life let along our work life. Asana is a great tool to keep all of this communication in one place and to keep everyone on the same page. Track and assign projects and tasks, manage your team remotely, and even better — it’s free! Well, the basic version is, and then small businesses have the option to upgrade for a reasonable fee of $9.99/month.

Monday

“Simplify the way your team works.” — Monday

Monday

Mondays samarbetsbräde gör det möjligt för dig och dina kollegor att hålla koll på pågående projekt och kommande tidsfrister samtidigt som du kan få en överblick av allt medan du tittar framåt. Lägg till uppgifter i ditt bräde – även kända som pulser – där du kan tilldela varje uppgift till en person eller ett helt team, i kombination med deadlines eller dra-och-släpp filer för att hålla alla dina dokument på ett ställe.

När du slutför varje uppgift markerar du den som färdig så att alla är på samma blad, bokstavligen. Vad som också är bra med detta program är att du också kan hålla dina kunder uppdaterade och involverade. Bjud in dem att arbeta som gäster eller dela dina framsteg med dem.

 • Huvudanvändning: Projektledning.
 • Prissättning: Mondays planer börjar vid $25 / månad för 5 användare och ökar upp till $118 / månad för 200 + användare.
 • Lämpligt för: Små till stora företag.

Lagring och organisation

Dropbox

“Dropbox works the way you do.”- Dropbox

DropBox

Att dela stora och små filer med ditt team har blivit betydligt lättare. Dropbox är inte bara ett bra verktyg för lagring, men användare kan också samarbeta med projekt genom att kommentera, markera eller redigera allt i ett.

Filer synkroniseras automatiskt till allas datorer där åtkomst till säkerhetskopiering inte nödvändigtvis behövs eftersom filerna delas på mer än en dator.

 • Huvudsaklig användning: Lagring och organisation.
 • Prissättning: För 2 GB utrymme är Dropbox gratis och utrymme kan läggas till för $10 till $20 per månad för 50 GB eller 100 GB lagringsutrymme.
 • Lämpligt för: Små till stora företag.

Google Drive

“A safe place for all your files.” — Google Drive

Google Drive

Vi kunde inte inkludera Dropbox här utan Google Drive, förstås. Med hundratals blogginlägg, bilder, gästinlägg, marknadsföringsmaterial och så vidare har varje team ett allt större innehållsbibliotek att hålla reda på – oavsett om de gillar det eller inte.

Google Drives lättdelade plattform är inte enbart samarbetsvillig, men det är också enkelt att hålla organiserat och lättnavigerat.

 • Huvudsaklig användning: Lagring och organisation.
 • Prissättning: Google Drive är gratis från 15GB och går upp till så hög som 10TB för 99,99 USD / månad.
 • Lämpligt för: Små till stora företag.

Slutsats

Vi har bara berört toppen av isberget när det gäller de bästa samarbetsverktygen för att hantera ett distansteam. Om du verkligen vill, kan du ha 20+ verktyg för ditt team, men vi skulle inte rekommendera det.

Vi vill att du ska behålla förståndet!

Med det sagt, vi föreslår att du prioriterar ditt teams nyckelbehov först, för att hitta exakt vad du letar efter. Därifrån kan du hitta en samling verktyg som passar dig och ditt teams behov och kommer vara en bit på väg till produktivitet och tydlig kommunikation. För när det gäller distansarbete och distansteam, är kommunikation nyckeln.

Om du är redo att ta nästa steg, hitta en Pangara-utvecklare idag. Vi ser fram emot att arbeta med dig!

Håll dig uppdaterad om Pangaras senaste nyheter och händelser på vår Facebook, LinkedIn och Twitter.

Summary
8 verktyg för att hantera distansteam
Article Name
8 verktyg för att hantera distansteam
Description
När det gäller att hantera ett remote team finns det en handfull projekthanteringsverktyg där ute att välja mellan. Men vilka är de mest användbara? Vi hjälper dig hitta rätt i djungeln.
Author
Publisher Name
Pangara
Publisher Logo