Vissa företag lyckas hitta kompetenta resurser direkt. För andra kan det ta över ett år. När det kommer till att hitta kvalificerade utvecklare är det senare dessvärre mer en regel än ett undantag.

Together Gaming är en plattform som erbjuder tjänster för att starta spelverksamhet. Plattformen skapades av personer som vet att det tar tid att lansera en idé. De skapade Together Gaming för att erbjuda en flexibel plattform: AleAcc. Den här plattformen är anpassad för den moderna kasino- och bettingmarknaden.

Efter att de letat efter utvecklare till teamet i Växjö i över ett år började tiden rinna ut för Together Gaming. Även om företaget gick runt med sitt existerande utvecklingsteam så höll de inte den takt de önskade. Via en referens kom företaget i kontakt med Pangara.

Så här beskriver Mikael processen.

Hur lång tid tog det att komma igång?

Varför valde ni Pangara?

Vi fick riktigt bra kontakt med Pangara från dag ett. Säljaren förstod direkt vad vi var ute efter och Pangara hittade snabbt resurser till oss. Det fungerade utmärkt!

Hur fungerade det att arbeta med utvecklarna?

Våra Pangara-utvecklare var väldigt öppna och positiva redan från första början vilket gjorde det enkelt för oss. När det kommer till kommunikationen var kontakten med Pangara genomgående bra.

Vid det här laget var vi vana vid att jobba med utvecklare på distans och visste att skriven kommunikation ofta fungerar väldigt bra. Hittills har resultaten överskridit förväntningarna. Ibland uppstår smärre hinder, men det är något man alltid får räkna med.

Vad har varit den största fördelen med att arbeta med Pangara?

Eftersom vi mäter time-to-market har vi lyckats öka antalet produkter och features vi kan leverera. Således har den största vinsten definitivt varit i sparad tid. Vi kan jobba bredare än förut eftersom att vi kan jobba parallellt med att förbättra funktionaliteten.