Karriär

Vi skapade Pangara för att hjälpa företag att hitta prisvärda topputvecklare. Läs mer om vårt team och hur du kan bli en del av vår resa!

Varför välja oss?

Varför ska du jobba för Pangara?

Pangara är ett företag vars verksamhet sträcker sig från öst till väst. Med kontor i Malmö, Stockholm och Saigon täcker vi ett stort område. Tillsammans har vi skapat en kultur där vi uppmuntrar innovation och framsteg, där vi alltid rör oss framåt. Oavsett vem eller var du är så är du välkommen att jobba för oss. Vi letar ständigt efter nya, kompetenta och drivna individer.

Här ger ett bra arbete en bra lön

Vi tror starkt på att bra jobb ska belönas. Därför erbjuder Pangara konkurrenskraftig lön i en dynamisk och intressant arbetsmiljö.

Här får du drivna kollegor

Hos Pangara jobbar du med talanger i världsklass. På våra kontor och i vårt nätverk finns det gott om personer att lära sig och inspireras av.

Här kan du utvecklas

Vi är ett växande företag och bjuder in dig för att växa med oss. Med frihet under ansvar är det upp till dig hur långt du vill nå och vad du kan göra.

Lediga jobb

Kundomdömen

Jag har aldrig jobbat med så många talangfulla människor på ett och samma ställe tidigare. Pangara erbjuder fantastiska utvecklingsmöjligheter redan från dag ett!

Pontus Bergmark,
Marknadsföring

Pangara för verkligen samman talang och olika talanger. Eftersom alla arbetar för att förändra sättet företag arbetar på delar vi också samma målsättningar och gör ett kanonjobb tillsammans.

Nam Dau,
Fullstackutvecklare
Kundomdömen
Kundomdömen

Jag tycker att arbetsmiljön på Pangara är fantastisk. Jag får alltid konstruktiv feedback och känner att jag är en viktig del av teamet. Vi jobbar nära varandra även om vi är ett stort och utspritt team. Kollegorna är dessutom supertrevliga!

My Le,
Designer