Anlita en Pangara-utvecklare

Med Pangara behöver du inte leta i månader efter en topputvecklare. Istället kopplar vi snabbt ihop dig med utvecklare i världsklass. En utvecklare som snabbt kan bli en effektiv del av ditt team. Låt oss hantera rekryteringen så kan fokusera på ditt projekt.

Anlita en utvecklare nu
Förfrågan
Förfrågan

Först tar vi ett samtal där vi tillsammans diskuterar krav och önskemål på utvecklaren. Här diskuterar vi allt från tekniska färdigheter till arbetsupplägg, leveranssätt och personlighetsdrag. På så sätt ser vi till att vi vet exakt vad och vem du är ute efter.

Matchning
Matchning

Utifrån dina behov presenterar vi ett antal kvalificerade kandidater. Detta är en av de viktigaste delarna av processen och vi tar extra hänsyn för att försäkra oss om att det blir ett ömsesidigt framgångsrikt förhållande.

Arbeta tillsammans
Arbeta tillsammans

Nu är det dags att bygga grymma produkter! Vi gör livet lättare för våra kunder genom att hantera allt det administrativa inklusive kontrakt, tidrapporter och betalning. Detta gör att du kan fokusera din tid på ditt projekt och på att nå resultat.

Hur hittar Pangara kvalificerade frilansare?

Kvalifikationsprocessen är Pangaras kärna. Vi säkerställer att alla våra utvecklare har utmärkta tekniska färdigheter samt kommunikationsfärdigheter och gör sig förstådda på engelska. Utöver det accepterar vi bara kognitivt starka och motiverade kandidater.

Hur fungerar betalningen?

Du använder utvecklarens tidrapport som en riktlinje och vi fakturerar dig i början av varje månad. Betalningsperioden är 30 dagar netto och alla priser är i USD. Du betalar via Bankgiro.

Hur jobbar jag med Pangara-utvecklare?

Se utvecklaren som en medlem av ditt team. I slutändan är det du som bestämmer hur ni arbetar tillsammans, men vi kan guida dig genom processen. Du kan känna dig trygg i att alla våra utvecklare är kollegor i toppklass.

Vanliga frågor från våra kunder

Alla Pangara-utvecklare har tillgång till dator, internet, samt ett Skype-konto. Om du vill använda andra verktyg är det upp till dig och våra utvecklare att hitta en lösning. Det brukar aldrig vara ett problem.

Vi eftersträvar alltid att ge dig möjlighet att utvärdera och intervjua mer än en frilansare per uppdrag. Du har förstås sista ordet när det kommer till att välja vem du vill arbeta med.

Trots detta är vi medvetna om att saker inte alltid går som planerat. Om något skulle ske under projektets gång är vi alltid tillgängliga för att assistera dig. Skulle det behövas kan vi snabbt hitta en ny utvecklare åt dig.

Vårt mål är att ha ett dynamiskt nätverk av utvecklare som kan börja direkt. I de flesta fall får du dina första kandidater inom 72 timmar.

Ibland kan det ta längre tid. Exempelvis om du letar efter ett väldigt nischat programmeringsspråk eller har väldigt specifika krav. Oavsett håller vi dig uppdaterad så att du vet status på din förfrågan.

Alla våra utvecklare skriver på ett generellt sekretessavtal samt ett avtal med särskilda klausuler för immaterialrätt. Du kan också begära att utvecklaren skriver på egna sekretessavtal. Som kund äger du rättigheterna till som skapas av våra utvecklare.

Om du är osäker borde Pangara vara ditt förstaval. Vi vet nämligen att det kan vara svårt att veta exakt vilken teknisk expertis som krävs eller hur länge ett projekt förväntas ta.

Därför kontaktar vi dig alltid så snart du anmält ditt intresse och skaffar oss en bra bild av uppdraget. Vi kan sedan assistera dig med en projektoutline som matchar den teknisk expertis som krävs. Denna del är oerhört viktig för oss liksom för dig och vi kommer att ge dig stöd genom hela projektet om detta krävs.

Redo att köra igång?

Registrera dig för att hitta en topputvecklare. Du kan prova i upp till 14 dagar utan risk.

Anlita en utvecklare